Giriş Kayıt
Tatiana Maslany

Tatiana Maslany (33)


Oyuncu, Yapımcı

Tatiana Gabrielle Maslany, 22 Eylül 1985 Regina, Saskatchewan, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı.

Orphan Black (2013), Pes Etme (2017), Kurt Kızlar 2 (2004), Destroyer (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tatiana Gabrielle Maslany
Doğum Tarihi: 22 Eylül 1985
Doğum Yeri: Regina, Saskatchewan, Kanada
Takma İsmi: Tat
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
9.5 (24 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (28)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 33 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,882

3 Altında: Arcadia Hikâyeleri
2018 Animasyon Oyuncu 8.1 1,427
2018 33 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 139

Pes Etme
2017 32 Biyografi Oyuncu 7.0 31,698

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 4.9 275
2016 31 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.4 686
2016 31 Dram Oyuncu 6.1 1,473
2015 Oyuncu 6.6 380

Altınlı Kadın
2015 30 Dram Oyuncu 7.3 47,611
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 855
2013 28 Komedi Oyuncu 6.6 965
2013 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
8.3 91,251

Kan Basıncı
2012 27 Dram Oyuncu 6.6 231
2012 Dram Oyuncu 7.0 7,273
2012 27 Komedi Oyuncu 6.3 1,017

Aşk Yemini
2012 27 Dram Oyuncu 6.8 171,129
2011 26 Suç Oyuncu 5.5 1,095
2011 26 Gerilim Oyuncu 6.2 5,958

Violet ve Daisy
2011 26 Aksiyon Oyuncu 6.1 11,097
2010 25 Dram Oyuncu 4.4 662
2010 Dram Oyuncu 7.6 242

Yüksek Gerilim
2009 24 Aksiyon Oyuncu 4.7 3,921
2009 24 Dram Oyuncu 6.3 309

Koruyucu
2009 24 Komedi Oyuncu 6.8 33,994
2009 Komedi Oyuncu 8.6 169,985
2009 Komedi Oyuncu 7.5 8,500
2008 23 Dram Oyuncu 6.7 519

Zeka Pırıltısı
2008 23 Biyografi Oyuncu 7.0 15,671

Ölülerin Günlüğü
2007 22 Korku Oyuncu 5.7 43,928

Şark Vaatleri
2007 22 Suç Oyuncu 7.7 211,965
2007 Dram Oyuncu 8.4 7,091
2007 Korku Oyuncu 4.8 1,979

Haberciler
2007 22 Dram Oyuncu 5.4 36,337
2007 22 Dram Oyuncu 5.8 327
2005 20 Dram Oyuncu 7.0 903

Kurt Kızlar 2
2004 19 Korku Oyuncu 6.5 11,594
2004 Dram Oyuncu 6.5 124
2002 Macera Oyuncu 7.1 75
Dizi Altyazıları
True Detective (6,310) Vikings (3,307) Shameless (2,345) Gotham (2,240) Shooter (1,887) The Umbrella Academy (1,795) Inside No. 9 (1,576) Doom Patrol (1,441) Star Trek: Discovery (1,355) The Big Bang Theory (1,142)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019