Giriş Kayıt
Don Watson

Don Watson


Animasyon, Sanat Bölümü

Don Watson, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Animasyon Animasyon 7.5 953
2001 Animasyon Animasyon 7.7 17,322
2000 Animasyon Animasyon 6.7 3,512
1998 Aksiyon Animasyon 5.7 774

İnek ve Tavuk
1995 Animasyon Animasyon 6.6 16,142
1995 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.9 6,772
1995 Animasyon Animasyon 7.3 9,240
1988 Macera Animasyon 6.9 964
1987 Animasyon Animasyon 7.1 2,093
1987 Animasyon Animasyon 6.5 2,317
1985 Animasyon Animasyon 6.8 4,264
1985 Animasyon Animasyon 7.2 2,028
1985 Aile Animasyon 6.9 1,718
1983 Animasyon Animasyon 7.5 14,311
1982 Animasyon Animasyon 7.7 1,007
1977 Animasyon Animasyon 7.2 857
1976 Animasyon Animasyon 6.6 1,265
1966 Animasyon Animasyon 6.8 1,278

Çakmaktaş Ailesi
1960 Animasyon Animasyon 7.5 28,872
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019