Giriş Kayıt
Don Watson

Don Watson


Animasyon, Sanat Bölümü

Don Watson, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Animasyon Animasyon 7.5 929
2001 Animasyon Animasyon 7.7 17,036
2000 Animasyon Animasyon 6.7 3,418
1998 Aksiyon Animasyon 5.7 770

İnek ve Tavuk
1995 Animasyon Animasyon 6.7 15,907
1995 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
8.0 6,677
1995 Animasyon Animasyon 7.3 9,131
1988 Macera Animasyon 6.9 948
1987 Animasyon Animasyon 7.1 2,051
1987 Animasyon Animasyon 6.5 2,268
1985 Animasyon Animasyon 6.8 4,105
1985 Animasyon Animasyon 7.3 1,964
1985 Aile Animasyon 6.9 1,695
1983 Animasyon Animasyon 7.5 14,101
1982 Animasyon Animasyon 7.7 937
1977 Animasyon Animasyon 7.2 838
1976 Animasyon Animasyon 6.6 1,241
1966 Animasyon Animasyon 6.8 1,248

Çakmaktaş Ailesi
1960 Animasyon Animasyon 7.5 28,551
Dizi Altyazıları
Origin (3,198) Narcos: Mexico (2,733) The Big Bang Theory (1,935) Titans (1,918) Supernatural (1,776) Doctor Who (1,527) The Last Ship (1,250) Outlander (1,188) The Last Kingdom (1,104) The Flash (950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018