Giriş Kayıt
Didier Leclerc

Didier Leclerc


Sesler

Didier Leclerc, sesler.

Hemen Şimdi (2004), La fonte des neiges (2009), İnsan Kaynakları (1999), (2008) 15 ans et demi (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler 5.5 457
2012 Dram Sesler    
2012 Kısa Metraj Sesler 8.3 9
2011 Sesler    
2010 Macera Sesler 5.0 20
2010 Sesler 5.2 16
2010 Kısa Metraj Sesler    
2009 Dram Sesler 8.4 804
2009 Kısa Metraj Sesler 6.3 547
2008 Komedi Sesler 5.1 519
2005 Suç Sesler 7.2 48

Hemen Şimdi
2004 Suç Sesler 6.5 923
2004 Dram Sesler 7.4 214

İnsan Kaynakları
1999 Dram Sesler 7.3 2,392
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019