Giriş Kayıt
Yukari Watanabe

Yukari Watanabe


Animasyon

Yukari Watanabe, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Animasyon Animasyon 8.2 2,723
2002 Animasyon Animasyon 7.8 1,782
1999 Animasyon Animasyon 7.5 12,999
1994 Animasyon Animasyon 7.6 212

Rüzgârlı Vadi
1984 Animasyon Animasyon 8.1 122,435
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) Daredevil (2,827) Shameless (2,424) The Flash (2,117) Better Call Saul (2,010) Arrow (1,652) The Big Bang Theory (1,626) La Casa de Papel (1,099) Manifest (1,001) Black Mirror (882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018