Giriş Kayıt
Yukari Watanabe

Yukari Watanabe


Animasyon

Yukari Watanabe, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Animasyon Animasyon 8.2 2,753
2002 Animasyon Animasyon 7.8 1,827
1999 Animasyon Animasyon 7.5 13,234
1994 Animasyon Animasyon 7.6 212

Rüzgârlı Vadi
1984 Animasyon Animasyon 8.1 123,732
Dizi Altyazıları
Vikings (6,516) Supernatural (1,996) Titans (1,637) Outlander (1,457) The Big Bang Theory (1,265) Friends (955) The Flash (910) La Casa de Papel (827) Arrow (804) Black Mirror (663)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018