Giriş Kayıt
Judith Moreland

Judith Moreland


Oyuncu

Judith Moreland, oyuncu.

Kartal Göz (2008) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 8.2 15,170

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Oyuncu 6.3 65,353
2010 Suç Oyuncu 7.6 27,262

Sınırı Geçmek
2009 Dram Oyuncu 6.7 21,705

Kartal Göz
2008 Aksiyon Oyuncu 6.6 166,100
2008 Komedi Oyuncu 6.1 40,111
2007 Dram Oyuncu 6.2 2,116

Sonsuz Aşk
2002 Dram Oyuncu 6.1 34,697
2001 Suç Oyuncu 7.0 9,239
2001 Aksiyon Oyuncu 6.7 365
1996 Suç Oyuncu 7.3 3,118

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 5,156
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019