Giriş Kayıt
Naaman Marshall

Naaman Marshall


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Naaman Marshall, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

(2006) Prestij (2006), (2004) Tetikçinin Gecesi (2004), (2002) Bir Zamanlar Askerdik (2002), (2004) Anka'nın Uyanışı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Halka 3
2017 Dram Sanat Yönetmeni 4.5 33,745

Nefesini Tut
2016 Suç Yapım Tasarımcısı 7.1 184,175

Ziyaret
2015 Korku Yapım Tasarımcısı 6.2 101,509

Gece Vurgunu
2014 Suç Sanat Yönetmeni 7.9 400,502

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.6 387,626

Uyumsuz
2014 Macera Sanat Bölümü 6.7 397,506

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 207,799

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.8 180,792

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.4 1,374,533
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 5.5 19,095

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 238,093

Şampiyon
2010 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 24,362

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 363,187

Kartal Göz
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 166,514

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 9.0 2,043,057

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Çeşitli 7.1 553,228

Apokalipto
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.8 269,462

Prestij
2006 Dram Sanat Bölümü 8.5 1,054,615

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 609,404

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 304,362

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.5 48,224
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 268,976

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 8.2 1,183,025

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 49,588

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Sanat Bölümü 7.5 333,894

80 Günde Devr-i Alem
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 78,566

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 57,213

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 120,342

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 289,086
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,049) Into the Badlands (2,626) The Flash (2,218) American Gods (1,888) Arrow (1,530) Vikings (1,382) The Big Bang Theory (1,292) Gotham (1,214) The Blacklist (1,171) Supernatural (1,077)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019