Giriş Kayıt
Andrew Kreisberg

Andrew Kreisberg (47)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Andrew Kreisberg, 23 Nisan 1971 doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu.

Ok (2012), The Flash (2014), Supergirl (2015), Geleceğin Efsaneleri (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Nisan 1971
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.9 72,948
2016 Belgesel
Oyuncu
7.2 4,095
2015 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.5 87,658
2015 Müzik Senarist 6.6 3,493
2014 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.9 258,407
2013 42 Belgesel Oyuncu 6.9 988

Ok
2012 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.7 364,313
2011 40 Bilim-Kurgu Senarist 5.1 3,526

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yapımcı
Senarist
7.7 254,389
2009 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 42,098
2008 Dram Yapımcı
Senarist
8.4 201,354
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 8,881
2007 Komedi Yapımcı 6.1 321
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
8.4 39,268
2003 Komedi Yapımcı
Senarist
5.6 4,290

Adalet Birliği
2001 Animasyon Senarist 8.6 34,591
2000 Komedi Senarist 7.6 7,749
1999 Animasyon Senarist 7.8 4,246

Simpsonlar
1989 Animasyon Senarist
Çeşitli
8.7 319,818
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,663) Supernatural (4,503) The Big Bang Theory (3,193) The Flash (2,554) Better Call Saul (1,872) A Discovery of Witches (1,822) Shameless (1,678) Titans (1,611) La Casa de Papel (1,127) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018