Giriş Kayıt
Ed King

Ed King (44)


Yapımcı

Edward Paul King, 18 Aralık 1974 Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı.

Ali G: Başbelası (2002) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Edward Paul King
Doğum Tarihi: 18 Aralık 1974
Doğum Yeri: Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşet Treni
2015 41 Komedi Yapımcı 5.3 8,990
2012 38 Komedi Yapımcı 5.9 6,984

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet
2011 37 Animasyon Çeşitli 6.0 48,488
2008 34 Kısa Metraj Yapımcı 6.9 78

Kız Erkek Meselesi
2006 32 Komedi Çeşitli 6.3 36,570

Ali G: Başbelası
2002 28 Komedi Çeşitli 6.2 77,306

Yıldönümü Kutlaması
2001 27 Dram Çeşitli 6.3 7,773
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018