Giriş Kayıt
Doug DeAngelis

Doug DeAngelis


Müzisyen, Müzisyen

Doug DeAngelis, müzisyen, müzisyen.

Lie to Me (2009), Baby Daddy (2012), The Nine Lives of Chloe King (2011), Third Watch (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Doug De Angelis
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Müzik 7.4 17,809
2012 Belgesel Müzik 6.5 272
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
7.2 9,303
2010 Belgesel Müzik 6.6 252
2009 Suç Müzik 8.0 103,752
2008 Belgesel Müzik 7.4 666
2007 Suç Müzik 7.9 1,768
2006 Game-Show Müzik 4.7 65
2005 Komedi Müzik 5.2 494
2005 Dram Müzik 8.4 186
2005 Dram Müzik 5.4 130
2004 Gizem Müzik 7.1 232

Ayın Çalışanı
2004 Komedi Müzik
Müzik
6.2 9,124
2003 Aksiyon Müzik 3.7 208
2002 Belgesel 7.0 2,422
2001 Dram Müzik 7.1 1,256
1999 Aksiyon Müzik 7.9 8,409
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,208) Game of Thrones (11,132) The 100 (3,331) Black Mirror (2,158) Warrior (2,077) Big Little Lies (1,561) Vikings (1,213) The Big Bang Theory (1,164) Jessica Jones (1,147) The Blacklist (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019