Giriş Kayıt
Jeff Cardoni

Jeff Cardoni


Müzisyen, Müzisyen

Jeff Cardoni, müzisyen, müzisyen.

Entourage (2004), Silikon Vadisi (2014), Sadece Arkadaş (2005), Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Müzik 8.2 9,743

Durumunu Güncelle
2018 Komedi Müzik 5.9 2,409
2018 Korku Müzik 5.0 1,544
2018 Komedi Müzik 5.2 667

Los Angeles'ta Gizli Görev
2017 Aksiyon Müzik 5.3 13,857
2017 Komedi Müzik 6.9 5,413
2017 Komedi Müzik 5.7 1,800
2017 Komedi Müzik 7.2 21,294
2017 Komedi Müzik 7.1 12,597
2017 Komedi Müzik 6.5 237
2017 Aksiyon Müzik 6.1 2,902
2017 Aksiyon Müzik 6.5 3,069

Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları
2016 Komedi Müzik 6.1 6,075
2016 Komedi Müzik 7.6 5,542

Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak
2016 Macera Müzik 6.0 72,957
2016 Komedi Müzik 6.4 5,283
2016 Komedi Müzik 6.4 1,410
2016 Komedi Müzik 5.0 7
2015 Komedi Müzik 7.2 6,349
2014 Suç Müzik 5.9 77
2014 Belgesel Müzik 6.7 5,246

Bayan Meadows
2014 Dram Müzik 5.7 6,452

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı
2014 Dram Müzik 6.0 29,974
2014 Komedi Müzik 6.6 2,010
2014 Komedi Müzik 4.3 1,901

Silikon Vadisi
2014 Komedi Müzik 8.5 99,574
2014 Komedi Müzik 7.0 3,070
2014 Bilim-Kurgu Müzik 6.1 1,869
2013 Dram Müzik 5.2 1,790
2013 Komedi Müzik 5.1 564
2013 Komedi Müzik 6.6 4,905
2013 Komedi Müzik
Müzik
5.3 343
2013 Dram Müzik 6.0 179
2012 Suç Müzik 5.5 3,764
2011 Komedi Müzik 7.8 38,329
2011 Dram Müzik 4.9 2,086

Çılgın Dostlar 3
2010 Animasyon Müzik 5.2 8,537
2010 Dram Müzik 5.3 1,364

Aile Sırları
2010 Komedi Müzik 5.6 3,453
2010 Biyografi Müzik 5.6 1,798
2010 Komedi Müzik 4.7 644
2010 Reality-TV Müzik 5.9 3,006
2010 Dram Müzik 7.5 3,682
2009 Komedi Müzik 5.0 785

Kapak Güzeli
2009 Komedi Müzik 5.0 19,875
2009 Komedi Müzik
Müzik
7.0 7,212
2009 Komedi Müzik 8.3 40,524
2008 Komedi Müzik 4.9 1,617

Amerikan Pastası Beta Evi
2007 Komedi Müzik 5.4 56,237

Bolca Ben
2007 Komedi Müzik 3.8 238
2007 Aksiyon Müzik 5.6 5,261
2007 Dram Müzik 6.8 1,911
2007 Reality-TV Müzik 5.8 3,909
2006 Komedi Müzik 6.2 2,425

Amerikan Pastası Çıplak Yol
2006 Komedi Müzik
Müzik
5.2 59,831
2006 Komedi Müzik 5.9 142
2006 Komedi Müzik 5.8 613

Sadece Arkadaş
2005 Komedi Müzik 6.2 95,771
2005 Komedi Müzik 6.7 649
2005 Komedi Müzik 7.1 824
2004 Komedi Müzik 8.5 150,325
2003 Komedi Müzik 5.0 659
2003 Dram Müzik 6.5 950

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Müzik 6.4 49,140

Sıradışı Sanıklar
2001 Komedi Müzik 6.5 32,993
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019