Giriş Kayıt
Joshua Alba

Joshua Alba (36)


Oyuncu

Joshua Lauren Alba, 07 Temmuz 1982 Biloxi, Mississippi, ABD doğumlu oyuncu.

Need for Speed: Undercover (2008), (2006) Lanetli Ruh (2006), (2010) Kill Speed (2010), (2011) Sırtlanlar (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joshua Lauren Alba
Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1982
Doğum Yeri: Biloxi, Mississippi, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.88 m
5.0 (2 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sırtlanlar
2011 29 Korku Oyuncu 2.8 942
2010 28 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,732
2010 28 Aksiyon Oyuncu 3.0 778
2008 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,813

Rehine
2006 24 Biyografi Oyuncu 6.9 93,860

Lanetli Ruh
2006 24 Korku Oyuncu 5.0 7,318
Dizi Altyazıları
Origin (3,198) Narcos: Mexico (2,733) The Big Bang Theory (1,935) Titans (1,918) Supernatural (1,776) Doctor Who (1,527) The Last Ship (1,250) Outlander (1,188) The Last Kingdom (1,104) The Flash (950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018