Giriş Kayıt
Oguz Özdes

Oguz Özdes (59)


Senarist, Oyuncu

Oguz Özdes, 01 Ocak 1920 Kirsehir, Türkiye doğumlu senarist, oyuncu.

Dag basini duman almis (1964) yapımıyla biliniyor.

Oguz Özdes, 06 Haziran 1979 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1920
Ölüm Tarihi: 06 Haziran 1979
Doğum Yeri: Kirsehir, Türkiye
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1973 53 Senarist 5.9 17
1968 48 Macera Senarist    
1961 41 Dram Senarist    
1959 39 Dram Senarist 6.7 7
1958 38 Dram Senarist    
1956 36 Dram Senarist    
1956 36 Senarist    
1955 35 Dram Senarist    
1952 32 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,225) The First (2,562) Shameless (2,350) Better Call Saul (2,101) Bodyguard (1,978) La Casa de Papel (1,513) The 100 (1,182) The Big Bang Theory (1,074) Take Two (1,066) Elementary (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018