Giriş Kayıt
Shigeo Akahori

Shigeo Akahori


Animasyon

Shigeo Akahori, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşırıcılar
2010 Animasyon Animasyon 7.6 65,786

Naruto The Movie: Ninja Clash in The Land Of Snow
2004 Animasyon Animasyon 6.8 4,460
2003 Animasyon Animasyon 7.8 1,938

Sihirli Kedi
2002 Animasyon Animasyon 7.3 37,941

Metropolis
2001 Macera Animasyon 7.3 18,686
1998 Animasyon Animasyon 6.5 201
1993 Animasyon Animasyon 7.9 30,658
1993 Animasyon Animasyon 8.1 472
1990 Animasyon Animasyon 7.7 2,030
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,228) Venom (3,912) First Man (1,766) The Predator (1,222) Between Worlds (1,131) Mowgli (1,044) Roma (856) Sky Hunter (781) Lukas (757) Mission: Impossible - Fallout (731)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,344) Vikings (3,073) The Flash (2,171) Supergirl (1,559) Doctor Who (1,095) Supernatural (1,084) Counterpart (1,036) La Casa de Papel (929) Friends (865) The Big Bang Theory (863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018