Giriş Kayıt
Ali Üstüntas

Ali Üstüntas (30)


Oyuncu

Ali Üstüntas, 01 Ocak 1923 doğumlu oyuncu.

Kara Efe (1952) yapımıyla biliniyor.

Ali Üstüntas, 01 Ocak 1953 tarihinde (30 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1923
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1953
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1957 Komedi Oyuncu 6.2 30
1956 Dram Oyuncu 6.0 12
1954 Komedi Oyuncu 6.8 20
1952 29 Dram Oyuncu 6.2 13
1952 29 Dram Oyuncu    
1952 29 Dram Oyuncu    
1952 29 Dram Oyuncu    
1951 28 Dram Oyuncu 5.5 25
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019