Giriş Kayıt
Woon-gye Yeo

Woon-gye Yeo (69)


Oyuncu

Woon-gye Yeo, 25 Şubat 1940 Hwaseong, Gyeonggi, Güney Kore doğumlu oyuncu.

Mapado (2005) yapımıyla biliniyor.

Woon-gye Yeo, 22 Mayıs 2009 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 25 Şubat 1940
Ölüm Tarihi: 22 Mayıs 2009
Doğum Yeri: Hwaseong, Gyeonggi, Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Un-gae Yeo | Un-gye Yeo | Un-kye Yeo | Woon Kye Ye
Burcu: Balık
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Oyuncu    
2008 Oyuncu    
2007 67 Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2007 67 Komedi Oyuncu 5.6 38
2006 Oyuncu    
2006 66 Komedi Oyuncu 6.0 31
2006 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2005 Komedi Oyuncu 8.2 1,281
2005 65 Komedi Oyuncu 6.0 169
2004 Oyuncu    

Saraydaki Mücevher
2004 Biyografi Oyuncu 8.6 2,401
2002 Oyuncu    
2002 Oyuncu    
2001 Oyuncu    
1999 Oyuncu    
1998 Oyuncu    
1995 Oyuncu    
1991 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (4,218) Arrow (2,915) The Flash (2,533) Supernatural (1,730) Titans (1,699) Doctor Who (1,592) Outlander (1,450) The Big Bang Theory (1,197) The Gifted (1,145) La Casa de Papel (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018