Giriş Kayıt
Alejandro Furth

Alejandro Furth


Oyuncu

Alejandro Furth, oyuncu.

Out of the Dark (2014), (2018) Barry (2018), (2013) Libertador (2013), (2017) Law & Order True Crime (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alex Furth
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 8.1 12,788
2017 Suç Oyuncu 7.4 1,789
2015 Komedi Oyuncu 7.1 448
2014 Korku Oyuncu 4.8 3,527
2013 Biyografi Oyuncu 6.9 4,501
2013 Aksiyon Oyuncu 9.6 39,778
2013 Dram Oyuncu    
2010 Aksiyon Oyuncu 8.8 8,830
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,104
2007 Dram Oyuncu 5.7 405
2007 Komedi Oyuncu 7.3 3,371
2007 Gizem Oyuncu 7.1 349

Rüya Kızlar
2006 Dram Oyuncu 6.5 63,184

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 Komedi Oyuncu 6.1 122,860

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 132,735

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 48,751
2002 Komedi Oyuncu 6.8 9,170
Dizi Altyazıları
Arrow (4,076) Vikings (2,735) The Flash (1,825) Supergirl (1,444) Doctor Who (1,052) Counterpart (947) Supernatural (865) La Casa de Papel (843) The Big Bang Theory (804) Friends (803)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018