Giriş Kayıt
Peter Wedel

Peter Wedel


Yönetmen Asistanı

Peter Wedel, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 37
2007 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 29
2006 Suç Yönetmen Asistanı 7.1 140
2006 Yönetmen Asistanı 6.7 160

Avrupa'da Bir Gün
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 1,097
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,181) Black Mirror (1,796) The Big Bang Theory (1,741) Swamp Thing (1,732) The 100 (1,629) Shingeki no kyojin (1,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,315) Vikings (1,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019