Giriş Kayıt
John Anton

John Anton (49)


Oyuncu

John Anton, 25 Temmuz 1969 Detroit, Michigan, ABD doğumlu oyuncu.

They Must Eat (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1969
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Johnny Anton
Burcu: Aslan
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 44 Suç Oyuncu
Çeşitli
7.9 30
2011 42 Aksiyon Oyuncu 5.2 100
2011 42 Aksiyon Oyuncu 5.9 50
2011 42 Korku Oyuncu 3.4 210

Yeniden Ölmek
2011 42 Macera
Oyuncu
5.4 4,911
2011 42 Komedi Oyuncu 5.4 1,794
2008 39 Korku Oyuncu 3.6 149
2006 37 Komedi Oyuncu 2.2 934

Ada
2005 36 Aksiyon Oyuncu 6.9 285,393

Sonuna Kadar
2001 32 Dram Oyuncu 6.4 25,808
2001 32 Biyografi Oyuncu 7.8 12,722
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019