Giriş Kayıt
Emily Barclay

Emily Barclay (33)


Oyuncu

Emily Barclay, 24 Ekim 1984 Plymouth, Devon, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Glitch (2015), Baba Ocağı (2004), Suburban Mayhem (2006), (2016) Hayat Işığım (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Ekim 1984
Doğum Yeri: Plymouth, Devon, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: 'Barkers' and 'swan girl'
Burcu: Akrep
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 33 Dram Oyuncu 6.4 80
2017 Dram Oyuncu 7.0 43

Hayat Işığım
2016 32 Dram Oyuncu 7.2 40,995
2015 Dram Oyuncu 7.6 8,781
2013 Komedi Oyuncu 8.4 10,450

Bay Pip
2012 28 Dram Oyuncu 7.2 3,116
2011 27 Dram Oyuncu 5.5 1,526
2011 27 Komedi Oyuncu 6.0 1,312

Baykuş Krallığı Efsanesi
2010 26 Animasyon Oyuncu 7.0 71,842
2010 26 Dram Oyuncu 6.6 281
2009 25 Komedi Oyuncu 5.8 111
2006 22 Komedi Oyuncu
5.9 1,257
2006 22 Suç Oyuncu    

Baba Ocağı
2004 20 Gizem Oyuncu 7.7 6,277
1992 Dram Oyuncu 5.0 728
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,975) Better Call Saul (3,209) The 100 (2,011) La casa de papel (1,885) Sharp Objects (1,395) Suits (1,316) Vikings (1,049) Friends (1,031) Black Mirror (974) Westworld (861)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018