Giriş Kayıt
Jeong-hak Kim

Jeong-hak Kim


Oyuncu

Jeong-hak Kim, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 7.6 33
2012 Tarihi Oyuncu 7.8 21
2011 Dram Oyuncu    
2011 Spor Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 8.2 264
2009 Oyuncu    

Public Enemy 3
2008 Aksiyon Oyuncu 6.5 338
2008 Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2007 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2005 Oyuncu    

Buz Yağmuru
2004 Macera Oyuncu 5.8 167

Sahil Güvenlik
2002 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,074

Halk Düşmanı
2002 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,987
2002 Oyuncu    
1995 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019