Giriş Kayıt
Mick Blue

Mick Blue (42)


Oyuncu

Michael Omelko, 09 Eylül 1976 Graz, Styria, Avusturya doğumlu oyuncu.

Pirates II: Stagnetti's Revenge (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Omelko
Doğum Tarihi: 09 Eylül 1976
Doğum Yeri: Graz, Styria, Avusturya
Diğer Bir İsmi: Michael Austria | Michael Blu | Michy Blu | Miky B
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Oyuncu
6.3 94
2012 36 Yetişkin Oyuncu 7.1 285
2012 36 Yetişkin Oyuncu 5.5 118
2008 Yetişkin Oyuncu 7.9 3,298
2008 32 Aksiyon Oyuncu    
2003 27 Yetişkin Oyuncu    
Film Altyazıları
Suspiria (5,179) Hunter Killer (3,711) Ashes in the Snow (2,808) First Man (2,586) A Star Is Born (2,196) Der Hauptmann (1,922) Keepers (1,550) Replicas (1,460) Venom (1,398) Bird Box (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,364) Vikings (6,646) The Big Bang Theory (2,342) Black Mirror (1,706) Outlander (1,517) Gotham (1,430) Nightflyers (1,052) Peaky Blinders (1,022) La casa de papel (1,005) Friends (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019