Giriş Kayıt
Rick Astley

Rick Astley (53)


Oyuncu, Müzisyen

Richard Paul Astley, 06 Şubat 1966 Warrington, Cheshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen.

Cashback (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard Paul Astley
Doğum Tarihi: 06 Şubat 1966
Doğum Yeri: Warrington, Cheshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zamana Güzellik Kat
2006 40 Komedi 7.2 79,152
2004 38 Kısa Metraj Müzik 7.7 9,391
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 888
1987 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 589
1964 Müzik Oyuncu 6.9 668
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,390) American Gods (3,340) Into the Badlands (2,683) Supernatural (1,597) The Flash (1,542) Vikings (1,385) Arrow (1,322) This Is Us (1,247) The Blacklist (1,158) Criminal Minds (963)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019