Giriş Kayıt
Renpei Tsukamoto

Renpei Tsukamoto


Yönetmen, Senarist

Renpei Tsukamoto, yönetmen, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gizem Yönetmen    
2014 Komedi Yönetmen 6.7 26
2012 Komedi Yönetmen 6.3 32
2012 Suç Yönetmen 6.9 9
2011 Dram Yönetmen 7.2 46
2010 Dram Yönetmen    
2009 Komedi Yönetmen 7.7 13
2009 Komedi Yönetmen 6.1 80
2009 Yönetmen    

Mücadelenin 700 Günü: Polise Karşı Biz
2008 Komedi Yönetmen 7.2 436
2007 Yönetmen    
2006 Komedi Yönetmen
Senarist
8.0 103

Cevapsız Arama 2
2005 Korku Yönetmen 5.4 2,755
2005 Dram Yönetmen 7.6 489
2002 Yönetmen    
2002 Yönetmen    
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019