Giriş Kayıt
Kent McIntyre

Kent McIntyre


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Kent McIntyre, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Set Dekoratörü 5.4 166
2014 Komedi Set Dekoratörü 3.5 540
2012 Dram Set Dekoratörü 6.6 359

Mabet
2010 Korku Sanat Yönetmeni 5.6 12,474

Ajan Connor
2009 Aile Set Dekoratörü 4.4 231

Murdoch Vakaları
2008 Suç Set Dekoratörü 8.1 8,332
2008 Komedi Sanat Yönetmeni 4.9 742
2008 Suç Set Dekoratörü 6.2 274
2008 Dram Set Dekoratörü 5.6 122

Ölülerin Günlüğü
2007 Korku Sanat Bölümü 5.7 44,005

Ondan Uzakta
2006 Dram Sanat Bölümü 7.6 20,426
2005 Biyografi Sanat Bölümü 6.0 333
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.7 3,306
2005 Dram Sanat Bölümü 5.9 560

İntikam Oyunu
2003 Gizem Set Dekoratörü 5.6 1,960
2002 Gerilim Sanat Bölümü 5.0 552
2000 Biyografi Sanat Bölümü 5.9 3,158
2000 Dram Set Dekoratörü 6.5 480
1999 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 7.1 1,101
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,342) Supernatural (2,443) Love, Death & Robots (2,228) American Gods (1,755) The Passage (1,718) Vikings (1,627) Star Trek: Discovery (1,157) Shameless (1,068) Project Blue Book (983) The Flash (962)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019