Giriş Kayıt
Sergei Dorofeyev

Sergei Dorofeyev


Dublör, Oyuncu

Sergei Dorofeyev, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 6.9 552
2013 Dram Oyuncu 6.8 146

Yaban Ada
2009 Aksiyon Dublör 5.1 2,064
2008 Komedi Dublör 6.8 431
2007 Dublör 6.2 242
2007 Aksiyon Dublör 5.6 39
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,877) Shameless (3,539) Castle Rock (2,697) Bodyguard (2,474) The First (1,781) La Casa de Papel (1,307) The 100 (1,180) A Discovery of Witches (1,044) Take Two (962) The Big Bang Theory (947)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018