Giriş Kayıt
Amy Allen

Amy Allen (42)


Görsel Efekt, Oyuncu

Amy Allen, 24 Ekim 1976 Burbank, California, ABD doğumlu görsel efekt, oyuncu.

Deja Vu (2006), Jurassic Park III (2001), Metrodan Kaçış (2009), Elm Sokağında Kabus (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Ekim 1976
Doğum Yeri: Burbank, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Amy E. Allen
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elm Sokağında Kabus
2010 34 Korku Çeşitli 5.2 84,549

Metrodan Kaçış
2009 33 Aksiyon Çeşitli 6.4 170,803

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 33 Aksiyon Çeşitli 6.0 360,906

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 31 Aksiyon Çeşitli 6.5 203,159
2006 30 Aksiyon Çeşitli 7.1 272,788

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 29 Aksiyon Oyuncu 7.6 628,535
2005 29 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 81,030

Başkaldırış
2003 27 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 40,284

New York Çeteleri
2002 26 Suç Görsel Efekt 7.5 366,039

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 26 Aksiyon Görsel Efekt
Oyuncu
6.6 563,887

Yapay Zeka
2001 25 Macera Görsel Efekt 7.1 271,313
2001 25 Aksiyon Çeşitli 5.9 267,230
2001 25 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 289,684
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019