Giriş Kayıt
Nick Meyers

Nick Meyers


Editör, Müzisyen, Editör

Nick Meyers, editör, müzisyen, editör.

Uyuyan Güzel (2011), These Final Hours (2013), Güzel Ülke (2017), Paper Planes (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel Ülke
2017 Macera Editör 6.9 4,106
2017 Dram Editör 5.5 347
2015 Dram Editorial Department 7.3 7,842
2014 Dram 8.0 84
2014 Aile Yönetmen Asistanı
Editör
6.2 3,477
2013 Dram Editör 6.7 13,929

Roket
2013 Dram Görsel Efekt
Editör
7.3 2,732

Uyuyan Güzel
2011 Dram Editör 5.3 28,656
2011 Belgesel Editör 7.1 128

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Editorial Department 6.8 95,011
2009 Dram Editör
Müzik
7.1 2,218

10 Kano
2006 Macera Editorial Department 7.0 4,075
2006 Belgesel Editör
Sesler
Müzik
7.4 90

Banka: Kelebek Etkisi
2001 Gerilim Editör
Müzik
6.7 2,671
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018