Giriş Kayıt
Nick Meyers

Nick Meyers


Editör, Müzisyen, Editör, Görsel Efekt

Nick Meyers, editör, müzisyen, editör, görsel efekt.

Uyuyan Güzel (2011), These Final Hours (2013), Güzel Ülke (2017), Paper Planes (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel Ülke
2017 Macera Editör 6.9 4,847
2017 Dram Editör 5.5 358
2015 Dram Editorial Department 7.3 8,127
2014 Dram 8.0 86
2014 Aile Yönetmen Asistanı
Editör
6.3 3,526
2013 Dram Editör 6.7 14,126

Roket
2013 Dram Görsel Efekt
Editör
7.3 2,754

Uyuyan Güzel
2011 Dram Editör 5.3 28,871
2011 Belgesel Editör 7.1 128

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Editorial Department 6.8 95,555
2009 Dram Editör
Müzik
7.1 2,254

10 Kano
2006 Macera Editorial Department 7.0 4,121
2006 Belgesel Editör
Sesler
Müzik
7.4 90

Banka: Kelebek Etkisi
2001 Gerilim Editör
Müzik
6.6 2,695
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019