Giriş Kayıt
Kelly Osbourne

Kelly Osbourne (34)


Oyuncu

Kelly Lee Osbourne, 27 Ekim 1984 Westminster, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

The Osbournes (2002), Cribs (2000), Çok Gizli (2012), (2011) Tanrı Ozzy Osbourne'u Korusun (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kelly Lee Osbourne
Doğum Tarihi: 27 Ekim 1984
Doğum Yeri: Westminster, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Kelly
Takma İsmi: Totsy
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.57 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 31 Belgesel 7.8 43,296
2015 31 Belgesel Oyuncu 6.3 260
2014 30 Korku Oyuncu 4.1 16,525
2013 Müzik Oyuncu 6.7 69
2013 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 568
2013 Talk-Show Oyuncu 5.3 1,034

Çok Gizli
2012 28 Aksiyon Oyuncu 5.0 17,807
2012 Komedi Oyuncu 8.6 8,426
2012 28 Komedi Oyuncu 6.5 44
2012 28 Belgesel Oyuncu 6.9 603

Tanrı Ozzy Osbourne'u Korusun
2011 27 Belgesel Oyuncu 7.5 1,695
2010 Komedi Oyuncu 5.6 1,364
2009 Game-Show Oyuncu 8.4 10,581
2007 23 Belgesel Oyuncu 7.2 887
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,232
2006 22 Animasyon Oyuncu 5.3 605
2005 Aile Oyuncu 4.8 8,907
2005 Komedi Oyuncu 7.8 4,666
2005 21 Macera Oyuncu 5.4 2,967
2004 Game-Show Oyuncu 7.3 9,471
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,443
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,088

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 18 Aksiyon Oyuncu 6.2 182,523
2002 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.6 3,129
2000 Müzik Oyuncu 5.1 1,395
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 885
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,720
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,587
1964 Müzik Oyuncu 6.9 663
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,174) This Is Us (2,907) Star Trek: Discovery (2,468) American Gods (2,211) Gotham (1,960) The Flash (1,549) Vikings (1,492) The OA (1,121) The Blacklist (1,045) Arrow (864)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019