Giriş Kayıt
Tammy Rae Beltrami

Tammy Rae Beltrami


Tammy Rae Beltrami,

Haberciler (2007), No Night Is Too Long (2002), The Stickup (2002), Falling Angels (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Çeşitli 7.6 563
2012 Komedi Çeşitli 4.3 981

Haberciler
2007 Dram Çeşitli 5.4 36,257
2004 Komedi Çeşitli 8.0 4,598
2004 Dram Çeşitli 6.5 124
2003 Dram Çeşitli 6.8 983
2002 Suç Çeşitli 6.9 2,223
2002 Aksiyon Çeşitli 6.5 1,421
2002 Korku Çeşitli 2.2 1,676
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019