Giriş Kayıt
Sam Page

Sam Page


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Sam Page, sanat bölümü, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Samuel Page
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 81,598

Rampage: Büyük Yıkım
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 112,246

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 464,120

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 232,244
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 42,669

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 154,147

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 231,938

Kuralsız
2015 Macera Sanat Bölümü 6.2 198,079

Hacker
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 48,108
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 233,448

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 108,393

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 443,887

Göçebe
2013 Macera Sanat Bölümü 5.9 105,134

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,164,243

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 224,482

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 250,855

Akılalmaz
2010 Dram Sanat Bölümü 7.1 79,906

Başlangıç
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.8 1,819,907
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 1,035,638

Kayıp Ada
2009 Macera Sanat Bölümü 5.4 60,176

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.5 34,884

Canavar Ev
2006 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 88,829

Ölü Gelin
2005 Animasyon Sanat Bölümü 7.4 222,239

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 142,857

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 295,408

Terminal
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.3 363,227

Şapkalı Kedi
2003 Macera Sanat Bölümü 3.9 44,991

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 119,115

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Çeşitli 7.6 466,738
2002 Biyografi Sanat Bölümü 6.6 12,396

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Sanat Bölümü 7.6 96,893
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,053) Supernatural (3,477) American Gods (3,226) The Big Bang Theory (3,034) Gotham (2,085) Into the Badlands (1,948) Vikings (1,876) Star Trek: Discovery (1,830) This Is Us (1,408) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019