Giriş Kayıt
Hiroshi Kugimiya

Hiroshi Kugimiya


Animasyon

Hiroshi Kugimiya, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Animasyon Animasyon 6.2 595
1997 Animasyon Animasyon 4.9 559
1991 Aksiyon Animasyon 8.1 343
1990 Animasyon Animasyon 7.9 1,322
1990 Animasyon Animasyon 7.8 2,072
1984 Aksiyon Animasyon 8.3 2,176
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019