Giriş Kayıt
Katerina Kremasioti

Katerina Kremasioti


Animasyon

Katerina Kremasioti, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 7.8 2,075
2012 Animasyon Animasyon 7.1 1,853

Sihirbaz
2010 Animasyon Animasyon 7.5 31,274
2001 Animasyon Animasyon 5.6 1,546
1998 Animasyon Animasyon 5.9 16,241
1997 Animasyon Animasyon 5.9 230
1996 Animasyon Animasyon 6.4 136,126
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018