Giriş Kayıt
Johanna D'Amato

Johanna D'Amato (42)


Görsel Efekt, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Johanna Eve Macaluso, 13 Mayıs 1976 San Francisco, California, ABD doğumlu görsel efekt, yapım yöneticisi, yapımcı.

2 Saatte Dünya Tarihi (2011), (2007) Zodiac (2007), (2007) İleri (2007), (2007) Sihirli Kutu (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Johanna Eve Macaluso
Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1976
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Yapımcı    

Sosis Partisi
2016 40 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.2 150,098

Cosmos: Bir Uzay Serüveni
2014 Belgesel Görsel Efekt 9.3 88,146
2013 Macera Görsel Efekt 7.1 10,582

2 Saatte Dünya Tarihi
2011 35 Tarihi Görsel Efekt 6.9 504

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Görsel Efekt 7.8 194,127

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 31 Animasyon Görsel Efekt 6.2 152,197

Seni İstiyorum
2007 31 Dram Görsel Efekt 7.4 99,575

Sihirli Kutu
2007 31 Aile Görsel Efekt 6.3 19,486
2007 Belgesel Görsel Efekt 8.9 3,953
2007 31 Suç Görsel Efekt 7.7 370,732

Örümcek Adam 3
2007 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 441,078

İleri
2007 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 136,579

Yenilmez
2006 30 Biyografi Görsel Efekt 7.1 58,638

Canavar Ev
2006 30 Animasyon Görsel Efekt 6.6 85,082

Superman Dönüyor
2006 30 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 256,111

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 28 Macera Görsel Efekt 7.9 459,921

Takıldım Sana
2003 27 Komedi Görsel Efekt 5.8 47,888

Düş Kapanı
2003 27 Dram Görsel Efekt 5.5 82,962

Azınlık Raporu
2002 26 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 453,549

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 25 Macera Görsel Efekt 7.6 537,024
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,419) The Sinner (2,181) La Casa de Papel (1,465) Castle Rock (1,448) Shameless (1,439) A Discovery of Witches (1,365) Bodyguard (1,339) Suits (1,337) The 100 (1,273) Fear the Walking Dead (1,002)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018