Giriş Kayıt
Gary Chuntz

Gary Chuntz


Editör, Görsel Efekt

Gary Chuntz, editör, görsel efekt.

Ruh Eşim (2011), Aşkın Yaşı Yoktur (2013), Hücre (2000), Helix (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editorial Department 6.9 48
2016 Dram Editorial Department 5.8 334
2016 Komedi Editorial Department 6.4 98
2015 Suç Editorial Department 5.7 88
2015 Macera Editorial Department 4.4 128
2014 Dram Editorial Department 6.6 247
2014 Bilim-Kurgu Editorial Department 6.8 26,689

Aşkın Yaşı Yoktur
2013 Komedi Editorial Department 6.1 2,025
2013 Biyografi Editorial Department 6.2 329
2012 Gerilim Editorial Department 6.4 85

Ruh Eşim
2011 Dram Editorial Department 7.4 13,322

Hücre
2000 Korku Editorial Department 6.3 87,812
1993 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 779
1974 Belgesel Editorial Department 8.8 1,824
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,160) Supernatural (3,129) Titans (2,206) Better Call Saul (1,259) La Casa de Papel (1,189) Outlander (1,158) The Gifted (1,149) Legends of Tomorrow (1,128) Doctor Who (997) Supergirl (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018