Giriş Kayıt
Gary Chuntz

Gary Chuntz


Editör, Görsel Efekt

Gary Chuntz, editör, görsel efekt.

Ruh Eşim (2011), Aşkın Yaşı Yoktur (2013), Hücre (2000), Helix (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editorial Department 6.8 52
2016 Dram Editorial Department 5.8 353
2016 Komedi Editorial Department 6.5 100
2015 Suç Editorial Department 5.7 89
2015 Macera Editorial Department 4.4 129
2014 Dram Editorial Department 6.6 253
2014 Bilim-Kurgu Editorial Department 6.8 26,952

Aşkın Yaşı Yoktur
2013 Komedi Editorial Department 6.1 2,065
2013 Biyografi Editorial Department 6.1 333
2012 Gerilim Editorial Department 6.4 86

Ruh Eşim
2011 Dram Editorial Department 7.4 13,451

Hücre
2000 Korku Editorial Department 6.3 88,415
1993 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 792
1974 Belgesel Editorial Department 8.8 1,868
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019