Giriş Kayıt
Gary Chuntz

Gary Chuntz


Editör, Görsel Efekt

Gary Chuntz, editör, görsel efekt.

Ruh Eşim (2011), Aşkın Yaşı Yoktur (2013), Hücre (2000), Helix (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editorial Department 7.0 11
2016 Dram Editorial Department 5.8 314
2016 Komedi Editorial Department 6.7 65
2015 Suç Editorial Department 7.0 65
2015 Macera Editorial Department 4.4 102
2014 Dram Editorial Department 6.6 164
2014 Bilim-Kurgu Editorial Department 6.8 26,547

Aşkın Yaşı Yoktur
2013 Komedi Editorial Department 6.2 1,563
2013 Biyografi Editorial Department 6.2 289
2012 Gerilim Editorial Department 6.4 75

Ruh Eşim
2011 Dram Editorial Department 7.4 12,081

Hücre
2000 Korku Editorial Department 6.3 87,148
1993 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 692
1974 Belgesel Editorial Department 8.8 1,414
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,530) Shameless (3,339) The First (2,774) Better Call Saul (2,546) Bodyguard (2,513) La Casa de Papel (1,598) The 100 (1,287) The Big Bang Theory (1,143) Take Two (1,116) Elementary (1,113)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018