Giriş Kayıt
Agathe Cauvin

Agathe Cauvin


Editör, Editör

Agathe Cauvin, editör, editör.

Kızıl Nehirler (2000), Amen (2002), Harry, İyiliğinizi İsteyen Bir Dost (2000), Mua he chieu thang dung (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Editör 5.3 195

You Will Be Mine
2009 Dram Editör 5.7 1,110
2006 Dram Editör 5.5 117
2002 Biyografi Editorial Department 7.3 12,329
2002 Komedi Editorial Department 6.7 2,257

Kızıl Nehirler
2000 Suç Editorial Department 6.9 53,264
2000 Gerilim Editorial Department 4.4 285
2000 Dram Editorial Department 7.2 3,333

Harry, İyiliğinizi İsteyen Bir Dost
2000 Komedi Editorial Department 7.2 9,017
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,160) Supernatural (3,129) Titans (2,206) Better Call Saul (1,259) La Casa de Papel (1,189) Outlander (1,158) The Gifted (1,149) Legends of Tomorrow (1,128) Doctor Who (997) Supergirl (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018