Giriş Kayıt
Agathe Cauvin

Agathe Cauvin


Editör, Editör

Agathe Cauvin, editör, editör.

Kızıl Nehirler (2000), Amen (2002), Harry, İyiliğinizi İsteyen Bir Dost (2000), Mua he chieu thang dung (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Editör 5.3 138

You Will Be Mine
2009 Dram Editör 5.7 1,005
2006 Dram Editör 5.4 115
2002 Biyografi Editorial Department 7.3 11,804
2002 Komedi Editorial Department 6.7 2,124

Kızıl Nehirler
2000 Suç Editorial Department 6.9 52,379
2000 Gerilim Editorial Department 4.4 246
2000 Dram Editorial Department 7.2 3,085

Harry, İyiliğinizi İsteyen Bir Dost
2000 Komedi Editorial Department 7.2 8,462
Dizi Altyazıları
Shameless (3,346) Better Call Saul (3,168) Castle Rock (2,595) Bodyguard (2,350) The First (1,726) La Casa de Papel (1,195) The 100 (1,045) A Discovery of Witches (1,026) Take Two (928) The Big Bang Theory (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018