Giriş Kayıt
Agathe Cauvin

Agathe Cauvin


Editör, Editör

Agathe Cauvin, editör, editör.

Kızıl Nehirler (2000), Amen (2002), Harry, İyiliğinizi İsteyen Bir Dost (2000), Mua he chieu thang dung (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Editör 5.3 200

You Will Be Mine
2009 Dram Editör 5.7 1,115
2006 Dram Editör 5.5 118
2002 Biyografi Editorial Department 7.3 12,437
2002 Komedi Editorial Department 6.7 2,274

Kızıl Nehirler
2000 Suç Editorial Department 6.9 53,681
2000 Gerilim Editorial Department 4.4 288
2000 Dram Editorial Department 7.2 3,353

Harry, İyiliğinizi İsteyen Bir Dost
2000 Komedi Editorial Department 7.2 9,101
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019