Giriş Kayıt
Reynald Capurro

Reynald Capurro


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Reynald Capurro, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Kameraman 5.4 332
2012 Romantik Kameraman 7.8 2,131
2012 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.3 13
2010 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.1 7
2008 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.2 150
2007 Korku Kameraman 5.3 6,185
2006 Suç Kameraman 5.1 114
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018