Giriş Kayıt
Reynald Capurro

Reynald Capurro


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Reynald Capurro, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Kameraman 5.4 326
2012 Romantik Kameraman 7.8 2,088
2012 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.3 13
2010 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.1 7
2008 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.2 150
2007 Korku Kameraman 5.3 6,155
2006 Suç Kameraman 5.0 108
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018