Giriş Kayıt
Daniel Barrow

Daniel Barrow


Görsel Efekt

Daniel Barrow, görsel efekt.

Kaptan Phillips (2013), (2009) Sherlock Holmes (2009), (2002) Harry Potter ve Sırlar Odası (2002), (2007) Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dan Barrow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 172,142
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 182,690

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 143,754
2015 Macera Görsel Efekt 5.8 54,043

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Görsel Efekt 7.8 376,440

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 233,900
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 535,647

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 172,512

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 118,107

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Görsel Efekt 7.4 315,248

On Emir
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 1,137

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 465,284

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.9 465,010

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 469,177
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018