Giriş Kayıt
Daniel Barrow

Daniel Barrow


Görsel Efekt

Daniel Barrow, görsel efekt.

Kaptan Phillips (2013), (2009) Sherlock Holmes (2009), (2002) Harry Potter ve Sırlar Odası (2002), (2007) Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dan Barrow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 191,717
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 185,425

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 145,814
2015 Macera Görsel Efekt 5.8 54,748

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Görsel Efekt 7.8 379,766

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 235,534
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 540,198

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 174,923

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 118,663

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Görsel Efekt 7.4 317,423

On Emir
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 1,142

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 474,902

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.9 475,140

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 479,080
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,225) A Star Is Born (3,465) Bohemian Rhapsody (3,418) Suspiria (1,668) IO (1,418) Keepers (1,247) The Girl in the Spider's Web (1,156) Museo (1,043) Venom (973) Revenger (927)
Dizi Altyazıları
Vikings (7,682) True Detective (6,930) Luther (2,839) The Punisher (2,217) The Flash (2,146) The Big Bang Theory (1,307) The Blacklist (1,282) Black Mirror (1,094) Project Blue Book (1,070) Peaky Blinders (1,063)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019