Giriş Kayıt
Ed Lee

Ed Lee


Animasyon, Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Ed Lee, animasyon, sanat bölümü, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Animasyon Animasyon 5.5 95
2007 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.2 6,502
2005 Animasyon Animasyon 4.9 5,377
1994 Animasyon Animasyon 7.2 6,719
1993 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 784
1993 Animasyon Animasyon 6.9 6,588
1991 Animasyon Animasyon 7.6 12,465
Dizi Altyazıları
Arrow (4,076) Vikings (2,735) The Flash (1,825) Supergirl (1,444) Doctor Who (1,052) Counterpart (947) Supernatural (865) La Casa de Papel (843) The Big Bang Theory (804) Friends (803)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018