Giriş Kayıt
Robert W. Anderson

Robert W. Anderson (52)


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Robert W. Anderson, 08 Temmuz 1966 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

John Malkovich Olmak (1999), Çığlık 3 (2000), Vahşet Çetesi (2005), Macera Adası (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1966
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Macera Adası
2008 42 Macera Sanat Bölümü 6.0 30,393

Aperitif Eş
2007 Komedi Sanat Bölümü    
2006 Komedi Sanat Bölümü 7.6 1,720
2006 Komedi Sanat Bölümü 7.0 799

Vahşet Çetesi
2005 39 Korku Sanat Bölümü 6.9 83,763
2005 Suç Sanat Bölümü 8.1 985

Belalı Oyun
2005 39 Komedi Sanat Bölümü 6.6 9,022
2002 36 Korku Sanat Bölümü 5.2 1,545
2002 36 Dram Sanat Bölümü 6.1 864

İçgüdü
2001 35 Komedi Sanat Bölümü 6.4 15,640
2001 35 Dram Yapım Tasarımcısı 6.2 153

Çığlık 3
2000 34 Korku Sanat Bölümü 5.5 110,300

John Malkovich Olmak
1999 33 Komedi Sanat Bölümü 7.8 280,914

Angel 2
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 57,283
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,318) The Sinner (2,068) La Casa de Papel (1,385) Castle Rock (1,378) Shameless (1,358) A Discovery of Witches (1,299) Suits (1,252) Bodyguard (1,232) The 100 (1,197) Fear the Walking Dead (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018