Giriş Kayıt
Robert W. Anderson

Robert W. Anderson (52)


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Robert W. Anderson, 08 Temmuz 1966 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

John Malkovich Olmak (1999), Çığlık 3 (2000), Vahşet Çetesi (2005), Macera Adası (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1966
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Macera Adası
2008 42 Macera Sanat Bölümü 6.0 30,772

Aperitif Eş
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.2 1,958
2006 Komedi Sanat Bölümü 7.6 1,819
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.9 853

Vahşet Çetesi
2005 39 Korku Sanat Bölümü 6.9 84,388
2005 Suç Sanat Bölümü 8.1 1,074

Belalı Oyun
2005 39 Komedi Sanat Bölümü 6.6 9,339
2002 36 Korku Sanat Bölümü 5.2 1,656
2002 36 Dram Sanat Bölümü 6.1 905

İçgüdü
2001 35 Komedi Sanat Bölümü 6.4 16,480
2001 35 Dram Yapım Tasarımcısı 6.2 161

Çığlık 3
2000 34 Korku Sanat Bölümü 5.5 111,341

John Malkovich Olmak
1999 33 Komedi Sanat Bölümü 7.8 282,599

Angel 2
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 57,695
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018