Giriş Kayıt
Silke Werner

Silke Werner


Silke Werner,

Ben Kimim? (2014), Go for Zucker! (2004), Anatomi 2 (2003), Uzak Işıklar (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ben Kimim?
2014 Gerilim Taşıma Bölümü 7.6 37,184

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Çeşitli 6.1 177,688

Üç Silahşörler
2011 Aksiyon Çeşitli 5.8 96,450

Kimliksiz
2011 Aksiyon Çeşitli 6.9 229,418

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.4 62,980

Soysuzlar Çetesi
2009 Macera Taşıma Bölümü 8.3 1,064,703
2009 Dram Çeşitli 6.8 1,566

Uluslararası
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.5 85,189
2009 Dram Taşıma Bölümü    

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 63,630
2007 Komedi Taşıma Bölümü    

Öğleden Sonra
2007 Dram Taşıma Bölümü 6.7 207
2006 Komedi Taşıma Bölümü    
2006 Dram Taşıma Bölümü 7.0 4,884
2005 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.2 919,123

Arka Bahçe
2005 Dram Taşıma Bölümü 7.4 122,150

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.3 139,495

Go for Zucker!
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 2,460

Uzak Işıklar
2003 Dram Taşıma Bölümü 7.8 1,736

Anatomi 2
2003 Korku Taşıma Bölümü 5.1 3,090
2002 Dram Taşıma Bölümü    

Yangın Anında Ne Yapılmalı?
2001 Aksiyon Çeşitli 6.9 3,192
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,278) The Sinner (2,033) La Casa de Papel (1,351) Castle Rock (1,344) Shameless (1,303) A Discovery of Witches (1,262) Suits (1,206) Bodyguard (1,185) The 100 (1,182) Fear the Walking Dead (920)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018