Giriş Kayıt
Silke Werner

Silke Werner


Silke Werner,

Ben Kimim? (2014), Go for Zucker! (2004), Anatomi 2 (2003), Uzak Işıklar (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ben Kimim?
2014 Gerilim Taşıma Bölümü 7.6 37,841

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Çeşitli 6.1 178,729

Üç Silahşörler
2011 Aksiyon Çeşitli 5.8 96,840

Kimliksiz
2011 Aksiyon Çeşitli 6.9 230,396

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.4 63,225

Soysuzlar Çetesi
2009 Macera Taşıma Bölümü 8.3 1,073,877
2009 Dram Çeşitli 6.8 1,721

Uluslararası
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.5 85,469
2009 Dram Taşıma Bölümü 3.3 10,986

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 63,893
2007 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 41

Öğleden Sonra
2007 Dram Taşıma Bölümü 6.5 315
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 16
2006 Dram Taşıma Bölümü 7.0 5,252
2005 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.2 925,620

Arka Bahçe
2005 Dram Taşıma Bölümü 7.4 122,772

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.3 140,223

Go for Zucker!
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 2,573

Uzak Işıklar
2003 Dram Taşıma Bölümü 7.7 1,836

Anatomi 2
2003 Korku Taşıma Bölümü 5.1 3,293
2002 Dram Taşıma Bölümü 6.5 147

Yangın Anında Ne Yapılmalı?
2001 Aksiyon Çeşitli 6.9 3,345
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018