Giriş Kayıt
Silke Werner

Silke Werner


Silke Werner,

Ben Kimim? (2014), Go for Zucker! (2004), Anatomi 2 (2003), Uzak Işıklar (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ben Kimim?
2014 Gerilim Taşıma Bölümü 7.6 38,791

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Çeşitli 6.1 180,072

Üç Silahşörler
2011 Aksiyon Çeşitli 5.8 97,344

Kimliksiz
2011 Aksiyon Çeşitli 6.9 232,217

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.4 63,602

Soysuzlar Çetesi
2009 Macera Taşıma Bölümü 8.3 1,089,279
2009 Dram Çeşitli 6.8 1,744

Uluslararası
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.5 85,899
2009 Dram Taşıma Bölümü 3.3 11,069

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 64,326
2007 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 41

Öğleden Sonra
2007 Dram Taşıma Bölümü 6.5 320
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 16
2006 Dram Taşıma Bölümü 7.0 5,280
2005 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.2 935,085

Arka Bahçe
2005 Dram Taşıma Bölümü 7.4 123,729

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.3 141,406

Go for Zucker!
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 2,591

Uzak Işıklar
2003 Dram Taşıma Bölümü 7.7 1,841

Anatomi 2
2003 Korku Taşıma Bölümü 5.1 3,329
2002 Dram Taşıma Bölümü 6.5 147

Yangın Anında Ne Yapılmalı?
2001 Aksiyon Çeşitli 6.9 3,388
Dizi Altyazıları
True Detective (7,053) Vikings (5,680) The Punisher (2,553) Shameless (2,133) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,969) Outlander (1,785) Gotham (1,387) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,157)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019