Giriş Kayıt
Chris Parkinson

Chris Parkinson


Kameraman

Chris Parkinson, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 8.3 13
2016 Komedi Kameraman 4.6 449
2015 Korku Kameraman 5.4 12,864
2015 Dram Kameraman 5.4 253
2013 Kısa Metraj Kameraman 7.4 18
2013 Kısa Metraj Kameraman 6.4 9
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.6 14
2011 Kısa Metraj Kameraman    

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Kameraman 8.3 82,943
2006 Belgesel Kameraman 5.7 11,017
2003 Müzikal Kameraman 3.1 306
2000 Macera Kameraman 7.1 19,635
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,857) Supernatural (1,748) Titans (1,356) Outlander (1,165) Better Call Saul (1,006) La Casa de Papel (918) Doctor Who (839) Arrow (834) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018