Giriş Kayıt
Chris Parkinson

Chris Parkinson


Kameraman

Chris Parkinson, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 8.1 14
2016 Komedi Kameraman 4.6 455
2015 Korku Kameraman 5.4 12,960
2015 Dram Kameraman 5.3 261
2013 Kısa Metraj Kameraman 7.4 18
2013 Kısa Metraj Kameraman 6.4 9
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.6 14
2011 Kısa Metraj Kameraman    

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Kameraman 8.3 84,457
2006 Belgesel Kameraman 5.7 11,097
2003 Müzikal Kameraman 3.1 309
2000 Macera Kameraman 7.1 19,801
Dizi Altyazıları
Vikings (12,589) True Detective (6,123) The Punisher (5,898) The Big Bang Theory (3,426) Supernatural (3,412) Luther (2,606) Gotham (2,395) The Blacklist (1,934) Star Trek: Discovery (1,820) Project Blue Book (1,712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019