Giriş Kayıt
Kosto Zeviar

Kosto Zeviar


Kameraman

Kosto Zeviar, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Macera Kameraman 6.6 15,911

Şeytan Çarpması
2005 Dram Kameraman 6.7 109,960
2004 Komedi Kameraman 2.0 28,322

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Kameraman 5.8 102,008
2003 Dram Kameraman 7.0 646

Gölün Sırrı 2
2001 Komedi Kameraman 4.4 994
1995 Macera Kameraman 6.4 2,329
1994 Macera Kameraman 3.2 9,543
1993 Gizem Kameraman 6.2 328

Kim Bu Adam?
1989 Komedi Kameraman 5.8 14,199
1987 Komedi Kameraman 7.2 1,860
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019