Giriş Kayıt
Gustav Wachtmeister

Gustav Wachtmeister


Editör, Editör

Gustav Wachtmeister, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Editör 5.9 2,380
2012 Dram Editör 8.0 5,614
2011 Komedi Editör 5.6 286
2007 Biyografi Editorial Department 6.1 120
2006 Dram Editorial Department 6.5 192
2002 Dram Editorial Department 7.1 41
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,960) The Flash (2,166) Star Trek: Discovery (2,054) This Is Us (2,044) Vikings (1,174) Arrow (846) The OA (833) American Gods (829) The Blacklist (799) Love, Death & Robots (705)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019