Giriş Kayıt
Bruce Van Slyke

Bruce Van Slyke


Sanat Bölümü, Makyaj

Bruce Van Slyke, sanat bölümü, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hazine Bekçileri
2012 Komedi Sanat Bölümü 4.7 1,440

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 429,788

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Sanat Bölümü 5.2 51,567

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 474,445
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 218,901

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 297,144

Diş Perisi
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.0 38,208

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Sanat Bölümü 6.0 161,824
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 456,875

Müzede Bir Gece
2006 Macera Sanat Bölümü 6.4 288,655

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 455,829

Gölün Sırrı 2
2001 Komedi Makyaj 4.3 1,000
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019