Giriş Kayıt
Sonya Tomaro

Sonya Tomaro


Sonya Tomaro,

Household Saints (1993), Ölümsüz Aşk (1994), Süper Mario Kardeşler (1993), (2002) Uzaktaki Anılar (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Suç Taşıma Bölümü 6.3 4,996

Uzaktaki Anılar
2002 Dram Taşıma Bölümü 7.4 188,954
1999 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 1,489
1998 Dram Taşıma Bölümü 6.4 1,038

Ormanın Kitabı
1994 Macera Taşıma Bölümü 6.0 15,273

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.6 155,967
1993 Dram Taşıma Bölümü 6.9 790

Süper Mario Kardeşler
1993 Macera Taşıma Bölümü 4.0 45,743
1990 Fantastik Çeşitli 6.4 10,915
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019