Giriş Kayıt
Mark Christian Subias

Mark Christian Subias (49)


Casting

Mark Christian Subias, 30 Kasım 1969 Fairbanks, Alaska, ABD doğumlu casting.

Şeytanın Günü (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Kasım 1969
Doğum Yeri: Fairbanks, Alaska, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeytanın Günü
1999 30 Aksiyon Çeşitli 5.7 99,411
1999 30 Komedi Çeşitli 5.4 191

İlk Görüşte Aşk
1999 30 Dram Çeşitli 5.9 12,381

Yılan Gözler
1998 29 Suç Casting 6.0 70,991

Şeytanın Avukatı
1997 28 Dram Çeşitli 7.5 298,983
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019