Giriş Kayıt
Sonja Spader

Sonja Spader


Görsel Efekt

Sonja Spader, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hırsız Kral
2006 Macera Görsel Efekt 6.0 5,498
2005 Aksiyon Görsel Efekt 2.9 32,595

İstanbul Hatırası: Köprüyü Geçmek
2005 Belgesel Görsel Efekt 7.9 5,677
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 896
2001 Macera Görsel Efekt 4.6 1,538
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019