Giriş Kayıt
Nancy Solomon

Nancy Solomon (53)


Nancy Solomon, 23 Ocak 1966 California, ABD doğumlu

The Middleman (2008), Charmed (1998), (2015) Fear the Walking Dead (2015), (2010) Paranormal Activity 2 (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1966
Doğum Yeri: California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Çeşitli 7.0 101,144
2014 Aksiyon Çeşitli 7.6 5,837
2014 Dram Çeşitli 8.4 9,215
2012 46 Kısa Metraj Çeşitli 4.2 6

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Çeşitli 8.1 250,439
2010 44 Korku Çeşitli 5.7 93,463
2010 Aksiyon Çeşitli 6.9 15,735
2010 44 Aile Çeşitli 6.2 11,417
2009 Suç Çeşitli 8.0 104,116
2008 Komedi Çeşitli 8.1 2,740

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Çeşitli 8.6 232,315

İntikam Maçı
2007 41 Komedi Çeşitli 5.3 39,007
2006 Aksiyon Çeşitli 8.1 18,840
2003 37 Komedi Çeşitli 5.1 1,164

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Çeşitli 6.5 49,917

Amerikan Rapsodi
2001 35 Dram Çeşitli 6.8 3,638
2001 35 Komedi Çeşitli 6.1 5,876

Trafik
2000 34 Suç Çeşitli 7.6 186,641
2000 34 Aksiyon Çeşitli 3.7 254
1998 Dram Çeşitli 7.1 69,555

Sahil Güvenlik
1989 Dram Çeşitli 5.3 22,844
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019