Giriş Kayıt
Therese Schimmelsohn

Therese Schimmelsohn (44)


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Therese Schimmelsohn, 22 Aralık 1974 Eriksfält, Skåne doğumlu kostümcü, kostüm tasarımcısı.

Offside (2006), Den bästa sommaren (2000), Taşraya Dönüş (2004), Allt om min buske (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Aralık 1974
Doğum Yeri: Eriksfält, Skåne
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 35 Kısa Metraj Kostüm Bölümü 7.5 26
2008 34 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı 5.1 502

Arn: Tapınak Şövalyeleri
2007 33 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 20,169
2007 33 Komedi Kostüm Bölümü 3.4 667
2006 32 Komedi Kostüm Bölümü 7.3 5,938

Taşraya Dönüş
2004 30 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 3,517

Aşka Dair Her Şey
2003 29 Dram Kostüm Bölümü 5.5 7,645
2002 28 Dram Kostüm Bölümü 6.3 191
2001 27 Dram Kostüm Bölümü 6.3 409
2000 26 Komedi Kostüm Bölümü 7.3 3,314
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019