Giriş Kayıt
Robert Schajer

Robert Schajer


Görsel Efekt

Robert Schajer, görsel efekt.

(2005) Kırmızı Başlıklı Kız (2005), (2018) Karanlık Zihinler (2018), (2018) Krypton (2018), (2008) Tımarhane (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Zihinler
2018 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 22,210
2018 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 11,995

12 Savaşçı
2018 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 51,249

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Görsel Efekt 8.0 380,830

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 233,746

İkiz Tepeler
2017 Suç Görsel Efekt 8.5 44,276

Amerikan Tanrıları
2017 Dram Görsel Efekt 8.0 63,472

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 156,175

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 96,190

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Görsel Efekt 4.9 51,779

Gece Takibi
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 94,526

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 167,069

Kingsman: Gizli Servis
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 547,721
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 520

Cosmos: Bir Uzay Serüveni
2014 Belgesel Görsel Efekt 9.3 98,130
2013 Macera Görsel Efekt 7.4 55,491

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 556,474

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 538,588

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 229,178
2010 Dram Görsel Efekt 6.9 167

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 439,889
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 456,974

Lanetli Topraklar
2008 Korku Görsel Efekt 5.9 66,189

Tımarhane
2008 Korku Görsel Efekt 4.1 3,225

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 42,442

Seni İstiyorum
2007 Dram Görsel Efekt 7.4 101,833

Deh
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 170,269

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Görsel Efekt 6.8 9,373

Sessiz Tepe
2006 Korku Görsel Efekt 6.6 203,260

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 261,065

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 92,477

Kırmızı Başlıklı Kız
2005 Animasyon Görsel Efekt 6.5 52,865

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 43,458

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 68,245

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 8.8 1,520,038

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 67,162

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 42,211
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019